Música en construcció (Diputació València): "DONA’m la teua música. Epistolari de compositores"

concierto

La Diputació de València convida al seu alumnat a participar en el concert didàctic per a famílies "DONA’m la teua música. Epistolari de compositores" del cicle Música en construcció. Es tracta d'un concert dramatitzat que té com a objectiu la reivindicació del paper de la dona al llarg de la història de la música occidental. Ana Lacruz (actriu), Sakira Ventura (flauta) i Ainoa García (piano).

FECHA: Divendres 3 de desembre, 18 h. LUGAR: La Beneficència, Centre Museístic (Carrer Corona, 36. València).

concierto 2

concierto 3

concierto 5

concierto 6

concierto 6

L'entrada a l’activitat és gratuïta fins a completar aforaments. Els aforaments s'ajustaran a la normativa de cada moment. Podràs obtindre les teues entrades de forma anticipada:

  • Acostant-te al vestíbul de La Beneficència a partir del dimarts dia 30 de novembre de 10 a 20h.
  • A través de la web www.labeneficencia.es

DONA’m la teua música. Epistolari de compositores.

Ana és una jove compositora que té por de perseguir els seus somnis. Quan decideix no presentar-se a un concurs de composició, escolta que d'un dels seus llibres comença a eixir una música. En obrir-ho, troba una nota que li explica que les compositores del passat li han escrit una sèrie de cartes que trobarà en la seua habitació. Mitjançant eixes cartes les compositores li van contant les dificultats que van patir per a poder fer música.

concierto 4

L' Àrea de Cultura de la Diputació de València, conscient del valor cultural, social i econòmic de la música per al desenvolupament individual i col·lectiu, organitza Música en construcció, un cicle anual de concerts, jornades i tallers musicals amb clara vocació divulgativa. El marc patrimonial on tenen lloc els concerts és un dels espais més emblemàtics de la ciutat de València, la Sala Alfons el Magnànim del Centre Museístic La Beneficència.

Música en construcció és una programació gratuïta amb l'objectiu d'aproximar els gèneres clàssics a la ciutadania i promocionar la carrera de les joves promeses valencianes que tracten d'obrir-se camí en l'àmbit musical. El nostre format de mediació i divulgació, permetrà una vivència molt enriquidora tant per al públic com per als participants.

Más información

Ver programa